Personal Training

Personal trainer toimii omana henkilökohtaisena valmentajanasi. Personal trainerin voit ottaa, olitpa sitten aktiivinen liikkuja tai vasta liikuntaa aloitteleva, kannustamaan ja tukemaan harjoitteluasi.

Personal trainerin avulla kartoitat lähtötilanteesi kokonaisvaltaisesti : mikä on kuntosi, elämäntilanteesi sekä tavoitteesi.

Sinä päätät elämästäsi ja teet siihen liittyvät päätökset. Personal trainer auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kannustaa sinua oikeanlaiseen harjoitteluun, huomioiden myös ravitsemuksen ja levon merkityksen.

Tavoitteenamme on lisätä asiakkaidemme hyvinvointia liikunnan avulla harjoittelemalla monipuolisesti. Liikunta on voimavara, joka auttaa sinua voimaan hyvin. Liikunnalla on myönteinen vaikutus myös henkiseen hyvinvointiin. Liikuntaa harrastavat ihmiset tuntevat itsensä energisemmiksi ja liikunta vie ajatukset pois stressiä aiheuttavista tekijöistä.

Aktiiviset kuntoliikkujat saavat tukea harjoitteluun ja voivat personal trainerin kanssa kartoittaa oman kunnon sekä laatia harjoittelua tukevan suunnitelman, joka sisältää sekä lihaskunto-  ja kestävyyskunto ohjelman.

 Ota yhteyttä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Personal trainer, henkilökohtainen valmentajasi